DutchGermanEnglish

Bel ons op 0314 323 476

info@snackplusdoetinchem.nl

Gratis WiFi

Home

Assortiment

Vleessalade

Nieuws

Contact

Wij zijn 1ste en 2de paasdag gesloten.

DutchGermanEnglish

Wij worden gewaardeerd met

Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 3 recensies)

Al 45 jaar een begrip

Snackplus Doetinchem

Cafetaria Snackplus Doetinchem staat voor goede hygiëne en kwaliteit en dit vindt u terug in onze producten. We bieden meer dan alleen overheerlijke frites en snacks. In onze cafetaria kunt u ook een overheerlijke broodje krijgen voor een goede en gezonde lunch.

Lees hier de mediaberichten van SnackPlus Doetinchem van Vincent en Helma Gasseling.

Vincent Gasseling, Tonny Berentsen en
Maurijn Gasseling (v.l.n.r.).

Vader in cafetaria, zoon in sterrenkeuken: ‘Frikandellen voor De Kromme Dissel

Vincent Gasseling van Snack Plus in Doetinchem bracht woensdag 31 maart een verrassingsbezoek aan De Kromme Dissel in Heelsum. De ondernemer kwam de brigade feliciteren met het feit dat ze voor het vijftigste jaar een ster ontvingen van Michelin. Zijn zoon Maurijn werkt er in de keuken. Uiteraard koos hij voor een passend cadeau: een doos vol met XXL-frikandellen.

Snack Plus Gasseling is al 46 jaar een begrip in Doetinchem. Daar komt overigens over niet al te lange tijd een eind aan. Eigenaren Helma en Vincent Gasseling zitten er gehuurd en de eigenaar wil het pand in het centrum van de stad nu verkopen.

Alles staat in de verkoop
De ondernemers hebben nog wel gekeken naar de mogelijkheden, maar hebben er uiteindelijk voor gekozen om het rustiger aan te gaan doen en dus staat alles in de verkoop. ‘Het kan nog even duren, maar het kan ook met een paar maanden verkocht zijn’, legt Vincent uit. ‘We hebben afspraken gemaakt over de gang van zaken na verkoop van het pand.’

Château Neercanne
Vincent komt uit een horecafamilie en dus is het niet gek dat zoons Victor en Maurijn ook in die branche terecht zijn gekomen. Wel kozen ze beiden voor een ander segment: Victor werkt voor een grote cateraar en Maurijn in de restaurantwereld.

Tonny Berentsen
De liefde bracht hem terug naar zijn geboortestreek. ‘Ik kreeg verkering met een meisje uit de Achterhoek en toen ben ik in die omgeving gaan zoeken naar een keuken op hoog niveau. Dat werd De Kromme Dissel. Ik heb een open sollicitatie gestuurd en mocht beginnen.’
‘Je merkt aan Maurijn dat hij is opgegroeid in een ondernemersgezin’, zo merkt Tonny Berentsen, die maandag 29 maart voor de twintigste keer door Michelin werd bekroond als chef van De Kromme Dissel. ‘Hij is leergierig en ambitieus. Het plan is dat hij Tom Lamers (vertrokken naar Het Koetshuis in Bennekom) opvolgt als een van de twee souschefs.’

Gastronomie
Gasseling en zijn vrouw hadden al snel door dat Maurijn zijn ouders niet ging opvolgen in de cafetaria. ‘Hij had al vroeg interesse in gastronomie op een hoog niveau. Het leuke is dat wij hierdoor lunchen en dineren op sterniveau ook zijn gaan waarderen. Twee jaar geleden zijn we met Maurijn bij Beluga in Maastricht geweest en het was fantastisch. Iets dat ik tien jaar geleden niet voor mogelijk had gehouden. Inmiddels komen we ook graag bij De Kromme Dissel. Daardoor ontstaat er een band en vond ik het ook leuk om ze te feliciteren met een halve eeuw een Michelinster. Een fantastische prestatie.’
Het restaurant behaalde maandag 29 maart voor het vijftigste jaar op rij een ster. Berentsen liet eerder al aan Misset Horeca weten dat er een last van zijn schouders was afgevallen en dat hij Michelin en Fletcher dankbaar is.

Michelin
Gasseling had een cadeau in stijl: een doos met XXL-frikandellen. ‘En een paar lokale biertjes van collega-ondernemers uit Doetinchem. Ik ben zelf een fan van deze snack en ik sta natuurlijk voor het vak dat ik uitoefen. Of ik volgend jaar weer kom? Dat hangt af van de verkoop van het pand, en van Michelin natuurlijk.’

Datum: 13.05.2020
Bron: missethoreca.nl

Heeft u het artikel in de krant DOETINCHEMMER gezien over Snackplus. Wij zijn zeer trots dat wij ons verhaal met elke Doetinchemmer kunnen delen. Lees hier digitaal ons artikel

Datum: 02.09.2020

Leuke actie van Q-Music. Gratis ijsje in de stad in samenwerking met Vincent Gasseling i.v.m. 45-jarig jubileum van Snack Plus Gasseling. Ook Vincent Gasseling heeft gratis ijsjes uitgedeeld.

Datum: 23.07.2020

Hallo, hier Achterhoek heeft op 20 mei 2020 een interview gehouden met Vincent Gasseling ter gelegenheid van het 45 jaar bestaan van SnackPlus Doetinchem.

Snack Plus al 45 jaar op het Simonsplein in Doetinchem!

“Koop lokaal en ga lokaal thuis uiteten”

Datum: 20.05.2020

'Voor het eerst in 45 jaar waren we vijf weken dicht'

Doetinchem – Zijn dagen bestaan niet alleen uit patat bakken, maar hij maakt ook veel praatjes op straat. “Vanochtend heb ik alweer twaalf mensen gesproken”, vertelt hij. De eerste drie frikandellen gingen ook alweer over de toonbank. “Één dame had ’t echt gemist, de frikandel speciaal”, vertelt hij. “En dat begrijp ik wel, ’t is ook bijna nergens te krijgen.”

Lees het volledige artikel op https://www.doetinchemsvizier.nl/reader/66783/1448079/voor-het-eerst-in-45-jaar-waren-we-vijf-weken-dichtsnack-plus-bakt-weer-friet

Datum: 13.05.2020

Wij heten u van harte welkom

Adres
Simonsplein 14
7001 BM Doetinchem

Telefoonnummer
0314-323 476

E-mailadres
Info@snackplusdoetinchem.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
gesloten
12:00 - 19:00 uur
12:00 - 19:00 uur
12:00 - 19:00 uur
12:00 - 19:00 uur
12:00 - 19:00 uur

Social media

Een like wordt gewaardeerd